kültéri kanapé és társai

kültéri kanapé és társai

Ma már a kert nyáron egyértelműen az enteriőr kiterjesztéseként, valódi szabadban kialakított szobaként működik. Kényelmes kanapék, romantikus baldachinos ágyak, étkezőgarnitúrák, gyönyörű textilek, függönyök, szőnyegek, izgalmas lámpák, és tökéletes konyhák…

Természetesen minden kiemelkedő minőségű, kültéri változatban.

A VONDOM legújabb luxus kollekciója a MARCEL WANDERS által tervezett Suave, mely rendkívül ellenálló, innovatív puha, kárpitos bevonatával az enteriőrök kényelmét idéző kültéri nappali bútorokkal rendezi az outdoor tereket.

A bútorok egyre inkább idézik enteriőr társaikat, könnyed légies formák, vékony filigrán lábakkal, méretes kényelmes párnákkal, egyenes és sarok változatokban, vagy hatalmas talpig textiles puffok, igény szerint sorolható, moduláris kanapékká építve.

MINOTTI  Quadrado kültéri daybed kanapé, teakfa platformmal, időjárásálló kültéri párnákkal, és dohányzóasztalokkal.

A daybed kanapék, a kültéri pihenők királyai, mind megjelenésben, mind kényelemben a legmagasabb luxus képviselői.

SIFAS

A textilek minden esetben az vízlepergető, időjárás és UV álló anyagból készülnek, sőt egyes prémium kategóriás gyártók kültéri bútorszövetei tapintásra már semmiben nem különböznek beltéri társaiktól, érintésük minden esetben a legfinomabb anyagokat idézi.

DEDAR MILANO

WARWICK FABRICS

Ugyan ez érvényes a kertben és teraszokon egyre gyakrabban megjelenő, könnyű árnyékoló függönyökre, baldachinokra, amik minden stílusban és a legváltozatosabb rojtokkal-bojtokkal kiegészülve már szintén szerves része lett a szobaszerű kert designnak.

A kanapék mellett nagyon divatosak a hatalmas kétszemélyes modern, vagy romantikus stílusú árnyékolókkal – baldichinokkal, rolókkal –  szerelt daybed jellegű pihenőágyak. Ezek fejvégei egymástól függetlenül különböző pozíciókba állíthatók, attól függőn, hogy pihenni, vagy beszélgetni, olvasgatni szeretnénk a szabadban.

TRIBU

VONDOM

A lámpák pedig… mintha csak a szobából jöttek volna ki, állólámpák és csillárok formáiban, valamint megjelentek a hatalmas, minimalista stílusú hordozható led / gyertya lámpások is.

Ezek mellett igen népszerűek a profi gyártók világító bútorai is, amik kiemelkedő minőségben és biztonsággal emelik az esti kerti partik fényét.

Masiero kültéri csillár

MASIERO

Giandia Blasco kültéri lámpás

GIANDIA BLASCO

Flos kültéri álló lámpa

FLOS

EXTETA