Egyedi kertberendezés – Mirage kerámia lapokból

Egyedi kertberendezés – Mirage kerámia lapokból

A kertberendezés egy teljesen újszerű formáját kínálja a világ egyik vezető gresporcelán gyártója, a MIRAGE. Az olasz gyár egyik nagy erőssége, az az intelligens kerti burkolat alternatíva, amely szabadon lerakható, mobilizálható burkolat néven vált ismertté az utóbbi években. Ezekkel a burkolatokkala régi  burkolati rétegrend helyén  lehet gyorsan és egyszerűen létrehozni új burkolatot, illetve lehet a kertben kialakítani járdát, tipegőket, pihenőhelyeket.

Ha pedig elegendő beépítési magasság is van, akkor régi burkolólapok fáradságos, költséges és időigényes eltávolítására sincs szükség. A 20 mm greslapok előnye, hogy akár csak a hagyományos térkövek, ragasztás nélkül, kavicságyazatba vagy homokágyazatba is rakhatók, burkolhatók szárazon, vagy  vagy emelt, vezetékeket rejtő álpadló rendszerben.

Azonban ezeknek a burkolatoknak létezik egy másfajta felhasznállási módjuk is.

Kihasznáva a burkolat textúrák sokszínűségét, azok designja számos, további kreatív ötletet kínál a kertben.

Izgalmas kültéri lebegő lépcsők, szögletes, vagy kerek kültéri asztalok és kisbútorok egyedi formái alakíthatók ki a nagytáblás burkolólapokból, melyek az időjárás viszontagságai mellett a fizikai és mechanikai hatásokat is tökéletesen tolerálják.

Emellett készülhetnek különböző virágtartók, csobogók, ivókutak is letisztult kubus formákban, tökéletesen illeszkedve a minimalista desig tiszta geometriájához.

Fotok: MIRAGE és INOUT GARDEN

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

Bemutatóterem: 138 Budapest, Révész u. 29. RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

Telefon: Lang Veronika +3620 5181226
E-mail: dadobt.lang@gmail.com
Weboldal: www.goldengres.hu

CIKKEK A FORGALMAZÓ MÁS TERMÉKEIRŐL