INOUT DESIGN

Title Image

MIÉRT ÉRDEMES EGYÜTT DOLGOZNUNK?

MARKETING INFORMÁCIÓK

melyek segítenek dönteni: miért érdemes az InOut oldalain megjelenni és kommunikálni a márkákat és a termékeket

A blogok: Inout Design & InOut Garden

Az INOUT DESIGN egy személyes blog /online magazin a design lakberendezés, építészet és belsőépítészet terén, felső és prémium kategóriában.

A tematikus online magazin 7 évvel ezelőtt született, kimondottan ezekre a prémium kategóriás lakberendezési termékekre épülve. Azóta is az egyetlen, a kizárólag ezt a szegmenst támogató magazin a hasonló témájú online magazinok közt. Célközönsége az igényes, design orientált magán végfelhasználók mellett jelentős szakmai, belsőépítész és lakberendezői körből áll, ami projekt szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bír. Az INOUT DESIGN nem általánosságban, hanem mindig konkrét termékekről ír PR jelleggel, gazdag fotó illusztrációval minden egyes cikk esetében. Sosem kínál alternatívát, a cikkek célja minden esetben a konkrét termékek bemutatása megismertetése.

Ebben a magyarországi bemutatótermek mellett, olyan közvetlen gyárak is szerepelnek szerződéses partnereim közt, mint az olasz DEVON & DEVON, az ELIOS CERAMICA, a LA FABBRICA, és az AVA CRAMICA. A magyarországi képviseleteken keresztül rendszeresen kommunikál az oldalon a német DORNBRACHT, az ALAPE valamint az olasz SICIS és MIRAGE.

A szakmai kiállítások, mint innovációs és újdonság források, szintén fontos részei az INOUT DESIGN kommunikációjának. A magazin itthon média partnere a KONYHA KIÁLLÍTÁS, a S/ALON BUDAPEST, a GARDEN EXPO és az ÉV IRODÁJA kiállításoknak, míg külföldön az iSALONI és a CERSAIE közvetlen sajtómeghívásának eleget téve veszek részt a vásárokon, ahonnan folyamatosan referálok a magazin oldalain és közösségi felületein.

 

Az INOUT GARDEN szintén egy 2020-ban indult személyes blog /online magazin, felső és prémium kategóriás kert-design témában.
Az online  magazin a kertberendezés teljes területét felöleli: a tervezéstől indulóan, a kültéri burkolatokon, bútorokon, világításon, árnyékoláson és medencéken át egész a kerti gépekig.
További különlegessége az oldalnak, hogy nem csak kültéri design termékekről,
hanem olvasmányos inspirációként növényekről, és izgalmas ételreceptekről is szól, természetesen gyönyörű fotókkal illusztrálva.

DESIGN - a legújabb trendek a kertben...
KERTTERVEZÉS - kert, terasz, pihenőhely és növény és kialakítások...
KERTI NÖVÉNYEK - növényfajták, ültetés, gondozás évszakok szerint...
KERTI BÚTOROK - kerti nappalik, étkezők, napozóágyak...
MEDENCE, KÜLTÉRI SPA - medencetípusok, medencefedések,
KERTI BURKOLAT - beton, kerámia, gres és cotto...
ÁRNYÉKOLÁS - napernyők, napvitorlák, pergolák...
TEMATIKUS KERTEK - különböző kertstílusok...
KERTEK A NAGYVILÁGBÓL - magánkertek, parkok, botanikus kertek...
KIÁLLÍTÁSOK - itthon és külföldön...
DESIGN - trendek, designerek, építészek
BÚTOR - nappali, étkező, háló, gyerekszoba...
FÜRDŐSZOBA - kád, mosdó, zuhanyzó, csaptelep...
BURKOLAT - kerámia, gres, mozaik, beton, parketta...
KONYHA - bútor, konyhagépek, mosogató, csaptelep...
TEXTIL - szőnyeg, függöny...
VILÁGÍTÁS - mennyezeti lámpa, állólámpa, falikar...
DEKOR - lakásdekoráció, étkészlet...
KÖRNYEZETTUDATOS ÉPÍTÉSZET - kortárs építészet
KIÁLLÍTÁSOK - szakmai vásárok itthon és külföldön...

Látogatók - olvasók - letöltések

A LAKBERENDEZÉS, DESIGN és KERT fókuszú tematikus blogok nagy számú  releváns egyedi felhasználóra és havi oldalmegtekintésre tartanak számot.

A folyamatos SEO-munkának köszönhetően  forgalom nagyobbik fele a keresőmotorokból származik, brandekre, márkákra koncentrálva, ami számos esetben első oldalai találati helyeket jelent a keresőben.

1479
cikk
47397
havi megtekintés
11410
fotó
15311
közösségi követő

Brandek amikről írok és akikkel dolgozom