Talenti – Argo, kültéri bútor újdonság

Ludovica+Roberto Palomba kültéri bútor újdonsága az Argo, egy szigorúan letisztult, geometrikus formanyelvet mutató design. A kollekció  moduláris, és  love seat kanapé formációból áll, fotellel, étkezőszékkel, puffal, asztalokkal és napozóágyakkal kiegészülve.

Tökéletes és ideális választás a kert berendezéséhez. A moduláris kanapét a fadobozok szabályossága ihlette, ami egyértelműen megjelenik az összeállításokban.

Vázszerkezete speciális Accoya-ból készül, amit napjaink high-techt fájának is neveznek.

Az Accoya alapja egy gyorsan növő, fenntartható gazdálkodásból származó puhafa, az Új-Zélandról származó ültetvényes radiátafenyő.

Ez a fenyő szinte csak szijácsból áll, szerkezete homogén.  Feldolgozása során, egy speciális, környezetkímélő eljárásnak köszönhetően, tulajdonságaiban tökéletes trópusi fa alternatíva keletkezik.

Az Accoya magas időjárás-állósággal és tartóssággal bír, könnyen megmunkálható, jól ragasztható. Felületkezelhetősége, mérettartósság kiváló. Élettartama minőségének változatlan megőrzése mellett, kiemelkedő.

A kanapék nagy ülésmélységge rendelkeznek, ami a kényelem és a látvány lengedhetetlen része. A kifejejezetten kültéri használatra fejlesztett innovatív alapanyagú ülő és hátpárnákat lehúzható és egyszerűen tisztítható, időjárásálló szövetkárpit borítja.

Az olasz tervezőpáros a kollekció geometrikus moduláris kanapéihoz, szellős, fonott foteleket és székeket tervezett. Első ránézésre nem is gondolnánk egy gyűjteménybe valónak, azonban a részleteket, pl. a lábakat szemügyre véve azonnal eloszlanak a kételyek.

És persze a napozóágy…

Mélyen ülő tatami jellegét kényelmes szintre emeli  vastag fekvőfelülete. Kényelmét tovább fokozza az ideális szögbe állított fejtámlája.

INFORMÁCIÓ

Talenti kültéri bútor forgalmazó:

LIGNO ART