inspiráló kertberendezés

inspiráló kertberendezés

A Tectona Grandis saját márkás Selection kínálata már 8 éve ad ízelítőt mindabból, ahol jelenleg a világ kerti bútor trendjei tartanak. Az, hogy ebből mit választasz, mit mivel kombinálsz már tőled és a saját stílusodtól függ. Kínálatuk összeállításánál évről-évre fontos szempont, hogy a klasszikus, időtálló formavilágot kedvelő, illetve a modern trendet preferáló vásárlók is megtalálják, amit keresnek, méghozzá kiváló ár-érték arányban, minőségi, időtálló anyagokból.

A több éve tartó sikerességnek köszönhetően a termékválaszték folyamatosan bővül, így tartva lépést a piac újításaival, a formavilág és a technológia tekintetében egyaránt. Jelenleg már háromezer négyzetméteren várnak minden érdeklődőt törökbálinti bemutatótermünben, ahol nemcsak megtekinthetők és kipróbálhatók, de akár raktárkészletről azonnal meg is vásárolhatók a kiválasztott termékek!

Kínálatunkan kültéri kötél, alumínium, rozsdamentes acél, teakfa, textilén, szintetikus rattan kerti bútorokat és hasonlóan jó minőségű kültéri kiegészítőket, árnyékolókat és grillsütőket találni, melyekkel tökéletes életterek alakíthatók ki minden a kertben.

A sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, hozzáértő kollégáik készséggel segítenek a tökéletes szettek kiválasztásában!

Kapcsolat:

Tectona Grandis Kertberendezés / TÓ2 – Your Outdoor Living /
2045 Törökbálint, Tó utca 2.

tgselection.hu / to2.hu
+36 23 500 576
info@tectonagrandis.hu
facebook.com/TectonaGrandisKertberendezes
instagram.com/tectona_grandis_kertberendezes
youtube.com/channel/UCPsijOwbcuKid0Tbn7TCPmQ