Új kertberendezési bemutatóteremben

Új kertberendezési bemutatóteremben

Izgalmas bemutatótérrel bővült a haza kertberendezési piac. A napokban Törökbálinton jártam, itt található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ, amit kertmániásként természetesen nem tudtam kihagyni…

A hatalmas, csupa üveg, csupa fény bemutatóteremben több száz négyzetméteren, négy professzionális forgalmazóval illetve termékeikkel találkoztam, szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

Nem csak egy helyen tekinthetjük meg a négy cég által felvonultatott széleskörű kínálatot, hanem kertünk kialakításában, tervezésében is segítséget kaphatunk, hiszen a TÓ2 egyik fő üzenete a kerttervezés fontossága, a kert újfajta, előremutató szemlélete: azaz a kert beltérrel egybefüggő, azt kiegészítő és azzal együttműködő új élettérként történő kezelése.

tectona-grandis-kertberendezes-bemutatoterem
photo_026_2_vil-mulrzo0r2f

A Tó2 azoknak szól, akik a kertben sem tűrnek kompromisszumot, azoknak, akik kültéren is maximumot várják el, és mindig jól választanak, mert tudják mi a jó. Nekik ajánlom a TÓ2 – Your Outdoor Living maximalizmusát és komplexitását.
A project létrehozásakor az motiválta a részt vevő cégeket, hogy együtt, egy helyen mutathassák meg, kik képviselik itthon a hazai kültéri életmód prémium piacát. Együtt szeretnénk inspirálni a kerti élet iránt érdeklődő közönséget professzionális megoldásainkon és prémium minőségű, innovatív termékeinken keresztül.

Törökbálinton, a Tó 2. szám alatt így már nem csak a kertberendezés lesz a fókuszban. A projectben részt vevő cégekkel minden, a kerti élet örömeit tápláló prémium vállalkozást megismerhetsz, legyen szó úszómedencékről, masszázskádakról, szaunákról, pergolákról és egyéb épített árnyékolástechnikai lehetőségekről, valamint a kerti élettereink berendezéséről.

Kapcsolat:

Tó2 – Your Outdoor Living bemutatóterem

2045 Törökbálint, Tó utca 2.

https://www.facebook.com/to2outdoor/
https://www.instagram.com/to2outdoor/

inspiráló kertberendezés

TECTONA GRANDIS SELECTION

A Tectona Grandis Kertberendezés széles kerti bútor kínálata a minőségnek, az időtállóságnak, a felhasznált – kültérre kifejlesztett – anyagoknak, a praktikumnak és a kényelemnek egyaránt köszönheti, hogy egyedülálló helyet képvisel a hazai piacon, mára már bő 20 éve.

innovatív pergolák

ALU-REDŐNY

Az Alu-Redőny Kft új generációs, innovatív pergolái, maradéktalanul megadják számunkra a nyitott tér varázsát. Miközben játszanak fénnyel és árnyékkal, védenek is minket az időjárás viszontagságaitól, hiszen mindig ideális hőmérsékletet, fényviszonyokat és komfortérzetet nyújtanak részünkre. A minőségre a 24 éves hazai gyártás és forgalmazás a garancia.

professzionális úszómedencék

DESJOYAUX

A minőségi megoldásairól ismert, bő 50 éves múltra visszatekintő francia Jean Desjoyaux népszerűsége az elérhető álom koncepciójában rejlik, ahol termékei egyszerű formavilága minőségi kivitelezéssel párosul. Akár a medence formájáról, akár a víz tisztaságáról vagy hőmérsékletéről legyen szó, a Desjoyaux mindenre megtalálja az innovatív megoldást.

prémium wellness

VITALSPA

A VitalSpa kizárólag nagy gonddal tervezett, prémium masszázsmedencéket és szaunákat gyárt. A hidromasszázs gyártásban szerzett 22 éves szakmai tapasztalat garancia arra, hogy kiváló minőségű jakuzzijai minden igényt kielégítenek.