Természetes, fahatású burkolatok a kertben

A látványukban változatos fahatású burkolatok kiválóan alkalmasak a kertben utak, pihanőhelyek, teraszok, valamint erkélyek burkolására. Textúráiknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a különféle stílusú kertekhez.

Az elegáns fahatású burkolatok biztos választás bárhol a szabadban. Ha ilyen kollekciót választunk, akkor egyszerre érezhetjük az időtlen eleganciát, és a fa természetes közelségét. A fíling megkapó, ugyan is ezek a  burkolatok ötvözik a természetes fa eszenciáját, a kőporcelánok magas műszaki jellemzőivel.

APE
APE

Ezek a burkolatok tökéletesek kertben, medencék körül, teraszokon és wellness részlegeken egyaránt.

A méret- és alaktartók nem vetemednek, ellenállnak a penészgombák parazitáknak támadásának, az  extrém magas  hőmérsékletnek illetve hőingadozásoknak egyaránt.

Épp ezért nem véletlen, hogy a kerámia burkolatokat gyártó cégek évről-évre a valódi fapadlókkal megszólalásig azonos vizuális élményt nyújtó innovatív burkolatokkal jelennek meg, látványukban a valódi fa, tulajdonságaikban a kerámia, illetve a porcelán praktikumát hordozva.

ASCOT

Ezek a burkolatok a trendeken, és változó stílusokon túlmutatva,  újraértelmezik a fának mint alapanyagnak a karakterét, és mintegy  új személyiséggel ruházta fel azokat a kerámiák világában.

INFORMÁCIÓ

Leier és Semmelrock termék forgalmazó:

LAMBDA SYSTEME

További cikkek a forgalmazótól:

ITT   és   ITT  találhatók