innovatív pergolák

innovatív pergolák

A Tó2 azoknak szól, akik a kertben sem tűrnek kompromisszumot, azoknak, akik kültéren is a maximumot várják el, és mindig jól választanak, mert tudják mi a jó. Nekik ajánlja a TÓ2 – Your Outdoor Living újonnan nyílt kert központja (2045 Törökbálint, Tó utca 2.) az Alu-Redőny Kft-t és minőségi termékeiket.

Otthon. Élet. Minőség. Ez a három szó mindent tükröz, amit az Alu-Redőny Kft. képvisel.

Az innovatív kínálat és az egyedi árnyékolástechnikai megoldások értéket adnak otthonodhoz. Az Alu-redőny Kft termékei a mellett, hogy a mindennapjaid részévé válnak, nem csak hangulatosabbá, de kényelmesebbé is teszik az életet kint a falakon kívül és belül egyaránt. Ha ezek mellett a termékek mellett voksolsz, nem kompromisszumot kötsz, hanem a minőséget és az időtálló megoldásokat tartod szem előtt. Ez az amiről a TÓ2 project is szól.

Az Alu-Redőny Kft. 1995 óta határozza meg a prémium minőségű árnyékolástechnikai termék magyarországi piacát. Az évek során azonban, a cégnevet meghatározó redőnyökön túl sok más árnyékolástechnikai eszközzel, valamint innovatív garázskapukkal és nyílászárókkal is bővült a kínálat, melyek már intelligens épületvezérléssel is elérhetőek. Ahogy a termékválaszték és tapasztalat gyarapodott évről-évre, úgy alakult át értékesítési szemléletük is. Nem csupán termékben, hanem összehangolt rendszerekben gondolkoznak, és erre biztatják vásárlóikat is!

A szoros együttműködés a partnereikkel, a változatos műszaki megoldások, a minőségi alapanyagok, az egyedülálló szín- és formagazdagság, valamint a több mint két évtizedes tapasztalat együttesen alakították ki azt a filozófiát, amelyet képviselnek.

Minden otthonnak lelke, hangulata van, amelyet mi magunk határozunk meg. Ezt támogatják egyedi termékpalettájukkal, amelyek segítenek a tökéletes és különleges otthon minden részletének kialakításában.

Kapcsolat:

Alu-Redőny Kft / Tó2 – Your Outdoor Living /
2045 Törökbálint, Tó utca 2.
info@alu-redony.hu
+36 (28) 441 567
facebook.com/aluredony.kft/
instagram.com/alu_redony/