OKOS PERGOLÁK A LETISZTULT DESIGN HÍVEINEK

OKOS PERGOLÁK A LETISZTULT DESIGN HÍVEINEK

A PRATIC OPERA pergola, a legújabb árnyékolás technológiák mentén született bioklimatikus pergolák képviselője, egy olyan mozgólamellás szerkezettel, melynek segítségével, napszaktól és igénytől függően,  0–140 fok között, egyedileg szabályozható a beérkező fény intenzitása és dőlésszöge.

 

 

Az innovatív alumíniumszerkezetű  OPERA távirányíthatóval mozgatható, hangszigetelt tetővel rendelkezik, melyet minden esetben, a vevő igényeit figyelembe véve gyártanak.

A pergola számos opcionális extrát kínál – LED-, és spot világítás, behúzható függőleges roló, üveg tolóajtó –  amelyek lehetővé teszik, hogy a kültéri szoba személyre szabott, lenyűgöző és barátságos helyiség legyen a kertben.

Lamelláinak nyitott állapotában a levegő szabadon áramlik, míg egy zápor közeledtével összezárva azokat, 100%-os védelmet nyújtanak a csapadékkal szemben. Ehhez a funkcióhoz szorosan hozzátartozik a csapadékvíz elvezetése a pergola tetejéről, ami egy, a pergola tartópilléreibe rejtett speciális csatornán keresztül történik.  A nap és szél ellen védő időjárásálló textilárnyékolók a szem elől szintén rejtve, a szerkezet felső keretébe kerültek beépítésre.

A prémium minőségű, okos pergola azonban nem csak nappal élvezhető… Beépített LED világtásának és a szúnyogháló rendszernek  köszönhetően sötétedés után is maximális élvezetet nyújt a szabadban való tartózkodáshoz.

A moduláris rendszerű  pergola elemeinek maximális mérete 4.5 x 6.0 m. Ezeket a modulokat lehet tetszés szerint összekapcsolni, ezáltal pedig akár egészen nagy alapterületű, védett szabadtéri rendszereket kialakítani  mind a lakossági, mind a szállodai, vagy vendéglátó projektekben.

 

TOVÁBBI RÉSZLETES INFORMÁCIÓ, A FORGALMAZÓ: ALUREDŐNY KFT ELÉRHETŐSÉGEIN.