Gardenexpo 2022

Találkozzunk a GARDENEXPO kerti életmód kiállításon!

Magyarország egyetlen kerti trend és életmód kiállítása 2022. 03. 25-26-27-én kerül megrendezésre, mintegy 9000 négyzetméreten, 150 kiállítóvala Budapest Sportarénában.

 

Itt együtt, egy helyen tekinthetők meg a legújabb trendeket és innovációkat felvonultató:
  • kerti bútorok
  • kültéri konyhák és grillek
  • szaunák
  • masszázsmedencék
  • úszómedencék
  • kültéri világítások
  • árnyékolók
  • pergolák
  • öntözéstechnikai berendezések
  • kerti gépek és szerszámok

KERTI TRENDEK 2022

KELETI HATÁS

Az enteriőr designhoz hasonlóan a kertekben is népszerű irányzat a keleti stílus, annak mind a letisztult távol-keleti, mind pedig a buja trópusi, dél-kelet ázsiai formája. Ezekben a kertekben jellemzők a természetes kövek, a trópusi fa burkolatok, a víz, a bambusz, a japán juhar és a banán.

TERMÉSZETES ANYAGOK

A természetes anyagok mindig is értékrendet, tiszteletet, és felelős gondolkodást követítettek a környezetünk iránt.  A különféle fa és innovatív kötél bútorok, a természetes rattan és szizál, a len,az újrahasznosított alapanyagok amellett, hogy neutrális színeikkel egyszerűséget, természetességet és könnyedséget sugallnak, remekül érvényesülnek az őket körül ölelő zöld környezetben.

SZINTEK, SZINTELTOLÁSOK

Napjaink egy határozottan erős tájépítészeti megoldása, ami lejtős és sík terepken egyaránt  attraktív a megjelenést nyújt. A szinteltolásos kialakítások legszebben akkor mutatnak ha tömeggel rendelkeznek, vagyis nem csupán hagyományos lépcsőfokok kerülnek szinteltolásba, hanem valóban nagy, több négyzetméternyi területek kerülnek a fókuszba. Funkcionálhatnak járdaként, lépcsőként, de akár teraszként is ülőpárnákkal, lapos tatami jellegű bútorokkal, valamint változatos növénybeültetésekkel berendezve.

KERTI BÚTOROK

Az IDdesign Dánia egyik piacvezető lakberendezési cége, melynek a Váci Corner-ben és a MaxCity-ben található bemutatótermei beltéri bútotaik mellett széle kínálatot nyújtanak kerti bútorokból is.

A 2022 kültéri kollekciójának különleges darabjai exkluzív megjelenést varázsolnak a kertekbe, teraszokra, erkélyekre. Széles választékban  kínálnak kültéri asztalokat, székeket, kanapékat, foteleket, napágyakat és kiegészítőket a letisztult skandináv design és a kiemelkedő minőség jegyében.

IdDesign
IdDesign
IdDesign

PERGOLÁK

A BRUSTOR MAGYARORSZÁG termékei prémiun kategóriás minőségben készülnek Belgiumban. Az innovátorként számtalan szabadalmat és egyedi mérnöki megoldást jegyző  Brustor több mint fél évszázada, 1965 óta tartozik az árnyékolástechnika szűk élvonalába.

Extrudált alumíniumból készült okos pergolái egyszerűen illeszthetők a házak otthon-automatizálási rendszereibe. A zárható oldalfalakkal is rendelhető tetőszerkezeteik teljes benapozást, tökéletes árnyékolást vagy kellemes szellőzést biztosíthatnak az egyedi igényeknek és elvárásoknak megfelelően.

Brustor
Brustor

ROBOTFŰNYÍRÓK

A HUSQVARNA a világ legnagyobb és egyik legismertebb kertészeti-, erdészeti- és építőipari gépgyártója, akik már több mint két évtizede fejlesztenek robotfűnyírókat is.
Így nem csoda, hogy a gyár mára abszolút piacvezető márka lett  a robotfűnyírás területén, a világ legjobb ilyen jellegű gépeit kínálva vásárlóiknak.
Legyen szó kis egyszerű kertről vagy nagyobb, tagoltabb, esetleg meredekebb területről, mindenre van megoldásuk.

Husqvarna
Husqvarna
Husqvarna

TOVÁBBI RÉSZLETES INFORMÁCIÓ ÉS JEGYVÁSÁRLÁS