ETHIMO kültéri világítás

A kültéri világítás mind stílus, mind esztétikum, mind pedig biztonság szempontjából egyik legfontosabb szereplője a kertnek. Az olasz designer cég az ETHIMO a prémium kategóriás kerti bútorok és világítások egyik leghitelesebb képviselője.

Termékeit a Toszkán vidék varázslatos szellemisége hatja át. Termékeiben az évszázadokat átívelő romantikát kortárs design jegyekkel teszik örök érvényűvé, és ellenállhatatlanná…

Lucerna

Az Ethimo tervezési tapasztalata és a Luca Nichetto designer kreativitása egy kellemes és hangulatos kültéri lámpaszületéséhez vezetett.

A lámpa tetején elhelyezkedő speciális gyűrű egyszerre működik praktikus akasztó/fogantyúként illetve dekoratív részletként is, attól függően falról lógatjuk le, valahová visszük, vagy egyszerűen csak az asztalra vagy a földre helyezzük.

Megjelenésében a régi olajlámpákat idézi, monernista, újragondolt formában.

Az újratölthető, akkumulátoros, sárgarézből, vagy szálcsiszolt acélból készült mobil  Lucerna három, finoman elegáns – füstös, antracit-szürke és borostyánszín – üvegburával választható.

Ethimo – Lucerna

Ginger – Lucerna

Carré

A tájművész és Niccolò Grassi tervező által tervezett Carrè lámpák stílusát a 20. századi klasszikusok inspirálták, melyekben az olasz cég, a kifinomult stílust,  a mai kor technológiájával, és hatékony környezetbarát megoldásaival kombinálta.

Ethimo – Carre

Ethimo – Carre

Ginger

A japán hangulatot árasztó, minimalista design ETHIMO Ginger lámpák kétféle, egy alacsonyabb és egy magasabb változatban léteznek.

A falra szerelhető és földre is állítható lámpák különlegességét a kecses teakfa redőnyök adják, melyeken mint a fák ágain átszűrődő napsugár, szóródik a fény minden irányba.

Ethimo – Ginger

Ethimo – Ginger

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

INTERNI BUDAPEST