Készült a Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
Azt hiszem, amikor egy egyszerű és könnyen elkészíthető tésztaételt főzhetnék, akkor valami átfordul bennem, és megbonyolítom az életem. Mert miért is készítenék mindig hagyományos tortellini tésztát változatos töltelékekkel, ha:
Összeállíthatom ezt egy sima és egy spenótos tészta kombinálásából is, utóbbit ráadásul pöttyösre lyukasztom, hogy aztán a kétféle lapot összelaminálva töltsem és formázzam meg a kis párnákat…
Hozzávalók
Így készítem a tésztát:
A húsos tölteléket készítése, amig a tészta pihen:
Hogyan formázom a tésztát:
Utolsó lépés: a gombaszósz
Tányérba szedem, meglocsolom a gombaszósszal parmezánt reszelek rá, és meghintem a tetejét friss petrezselyemmel.
A Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
© 2019 Ízek, imák a konyhámban | Minden jog fenntartva – A fotók és a tartalom a weboldal saját tulajdona, kizárólag írásbeli engedéllyel és az oldal feltüntetésével használhatók!