Készült a Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
Van úgy, hogy valami mást szeretnénk reggelire a szokásos, szendvicsek, vagy tojásételek helyett, de azért az is szempont, hogy gyorsan kész legyen.
Na pont ezekre a napokra tökéletes választás a kész leveles tészta, amit csak kihajtogatok és kedvem szerint megtöltöm, édes, vagy sós finomságokkal, télen egy meleg teával, vagy kakaóval, nyáron hideg, jeges italokkal kínálva
Ma amikor körbe néztem a hűtőben, azonnal ki is találtam a reggelit és alig fél óra alatt kész is lettem a friss ropogós, forró töltött tésztával…
Így készítem:
kihajtogatom a levelestésztát és 6 egyenlő téglalapra vágom
Tálaláskor mellé halmozom a friss salátát (vegyes saláta, rukkola, radicchio, madárbegy, szívsaláta – ki mit szeret) meglocsolom olívaolajjal, csurgatok rá egy kevés sűrű balzsamkrémet és már tálalom is a forró illatos reggelit.
Ha maradna belőle sem gond, mert hidegen is nagyon finom – de erre nálunk még nem volt példa… 😊
A Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
© 2019 Ízek, imák a konyhámban | Minden jog fenntartva – A fotók és a tartalom a weboldal saját tulajdona, kizárólag írásbeli engedéllyel és az oldal feltüntetésével használhatók!