Készült a Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
Az avokádó nálunk bármikor, bármilyen formában – mindig jöhet. Nem egy bonyolutt dolog egy egyszerű alapkrém, amit bármivel lehet bolondítani, én most épp burrataval és a „nagyon szeretem” shimeii gombábal.
Hozzávalók (2 adag)
Így készítem:
A tetejére olívát csurgatok, megszórom nagyobb darabokra tépkedett élénzöld bazsalikom levelekkel és durvára tört rózsaborssal.
Jó nagy tányérokra teszem, sűrű balzsamkrémmel nyakon öntött színes salátával bolondítva
Színes és illatos ízkavalkád lesz reggelire, vacsorára, vagy csak úgy, amikor épp megkívánjuk.
A Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
© 2019 Ízek, imák a konyhámban | Minden jog fenntartva – A fotók és a tartalom a weboldal saját tulajdona, kizárólag írásbeli engedéllyel és az oldal feltüntetésével használhatók!