Készült a Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
Nálunk sokszor készül, nagyon finom, akár másnap, hidegen is. Bármilyen körettel tökéletes. Nagyon jó vendégváró, előre is elkészíthető, amikor a vendégek megérkeznek, csak be kell dobni a sütőbe.
Amikor elkészül, és óvatosan kiborítom egy rácsra, hiszen a tejföl levet ereszt sütés közben és nem akarom, hogy abban álljon. A rácson szépen lecsepeg a felesleg, és ezalatt pihen is, ami fontos, mert akkor lesz szépen szeletelhető. Ha frissen vágom fel szétesik, bár – a családom szerint így is Isteni…
Hozzávalók (4 adag)
Így készítem:
A Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
© 2019 Ízek, imák a konyhámban | Minden jog fenntartva – A fotók és a tartalom a weboldal saját tulajdona, kizárólag írásbeli engedéllyel és az oldal feltüntetésével használhatók!