Készült a Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
Házitésztát készíteni a legjobb dolgok egyike. Készülhet tojással vagy tojás nélkül, finomliszttel, rétesliszttel, vagy mint az olasz tészták zöme: durumdarával.
Én egy jó ideje már szinte csak utóbbiból készítem, hiszen ezzel vissza tudom hozni az igazi olasz tészták ízvilágát és jellegzetes „harapható” al dente állagát.
A tésztákat szívesen színezem, pl spenóttal, kurkumával, vagy mint most ehhez a recepthez, tintahal tintával.
Hozzávalók (4 főre)
Így készítem:
A kifőtt fekete fettucinet tányérokba szedem, az egyik oldalához oda kanalazom a póréhagyma mártást, rászórom a színes paradicsom kockákat, végül a tetejére halmozom a csirkemell csíkokat.
Cseppentek rá pár csepp citromot, ízlés szerint reszelek rá parmezánt (én sokat ) végül megszórom friss petrezselyemmel
A Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
© 2019 Ízek, imák a konyhámban | Minden jog fenntartva – A fotók és a tartalom a weboldal saját tulajdona, kizárólag írásbeli engedéllyel és az oldal feltüntetésével használhatók!