Készült a Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
Nálunk mindenki nagyon szereti a tésztákat, egyrészt nagyon finomak, másrészt hihetetlen változatosan – zöldséggel, húsokkal, halakkal – vagyis bármivel kombinálva készíthetők. Én mindig figyelek a tészta minőségére, mert a legegyszerűbb ételek is tökéletesek lehetnek jó alapanyagokból, míg a legizgalmasabbakat is hazavághatjuk egy gyenge hozzávalóval…
Mivel a gyerekeim egyik nagy kedvence a mindenféle tengeri herkentyű, viszonylag többször is készítek belőle valóban egyszerű, tésztás finomságokat
Hozzávalók : (4 főre)
Így készítem:
Tippek:
A mártást én csak a tányéron szoktam hozzáadni, mert ha az egészhez hozzá keverem, akkor a tészta könnyen beszívja mind, és nem selymes, krémes, inkább száraz lesz.
Végső ízesítésként megkapja a reszelt parmezán sajtot és a tépkedett petrezselyem leveleket, a tányér szélén egy citrom gerezddel amivel vékonyan meg lehet még hinteni a tetejét
A Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
© 2019 Ízek, imák a konyhámban | Minden jog fenntartva – A fotók és a tartalom a weboldal saját tulajdona, kizárólag írásbeli engedéllyel és az oldal feltüntetésével használhatók!