Készült a Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
Házitésztát készíteni egyáltalán nem ördöngösség, egy egyszerű arányt kell betartani és nem lehet elrontani. Ráadásul a frissen gyúrt házitészta, frissen kifőzve – verhetetlen. Nekem nincs tésztanyújtóm, úgyhogy én nagyimhoz hasonlóan nyújtófával gyakorlatozom, tökéletesen működik.
Egy dologra kell figyelni, amikor azt hiszed már elég vékony, na akkor a legtöbb esetben még nyugodtan lehet tovább nyújtani, különben főzéskor derül, hogy a vastagsága még javításra szorult volna…
Hozzávalók : (4 főre)
Így készítem:
Tippek:
A shimei gombának fehér és barna változata kapható, melyek aromáját a vaj még inkább kihozza. Szívesen használom másmilyen ételekhez is, akár egy rántotta tetején vagy szendvicsekre halmozva.
A Villeroy & Boch Belváros és az Admiral Studio / Smeg támogatásával
© 2019 Ízek, imák a konyhámban | Minden jog fenntartva – A fotók és a tartalom a weboldal saját tulajdona, kizárólag írásbeli engedéllyel és az oldal feltüntetésével használhatók!