INOUT DESIGN

Térkő burkolat a kertben

Térkő burkolat a kertben

ALAMBDA SYSTEME kínálatában megtalálható változatos megjelenésű térkő burkolatok tökéletes összhangot teremtenek a kert különböző rendeltetésű felületei közt, legyen szó kerti utakról, járdáról, garázsbeállóról, teraszról, támfalról, vagy kerítésről egyaránt.

A térburkolat választék különböző vastagságú lapokból áll, hiszen a különböző igénybevételek és követelmények különböző vastagságokat kívánnak. Nem mindegy, hogy gyalogos közlekedésre vagy autóbeállónak használjuk, mint ahogy az sem, hogy pl. milyen súlyú az autónk.

Vannak olyan, részben láthatatlan, részben idővel megjelenő környezeti hatások, mint a UV-sugárzás, mohásodás, vagy algásodás, melyek idővel elszínezik, csúszóssá, töredezetté teszik a kerti burkolatok felszínét.

A LEIER és SEMMELROCK térburkoló kövek azonban maximálisan időjárásállók, ellenállnak a nyári hőségnek, a téli fagyoknak jégnek, hónak egyaránt.

Teljes egészében víztaszítók és egyáltalán vesznek fel nedvességet, sőt, ónos eső estén sem válnak csúszóssá. Ezzel garantáltan elkerülhető, hogy  kisebb-nagyobb sérülések, repedések roncsolják akár a felületüket, akár a szerkezetüket.

Mivel ezeknek a hatásoknak nem engednek, így a térkő garantáltan esztétikus és biztonságos marad hosszú évek során át.

A LEIER és SEMMELROCK térkő burkolatai különböző színeikkel és felületi struktúráikkal tökéletesen igazodnak a homlokzathoz és a kert stílusához.

Külön figyelemre méltó, hogy míg a tendencia a kerti burkolatok terén is a modern, minimalista stílus felé mutat, addig a térkövek kínálatában tucatnyi meleg árnyalatú sárgás, vöröses, vagy épp cotto színnel is találkozni. Ezek az árnyalatok  pedig a kedvelt mediterrán stílus nélkülözhetetlen részletei.

Emellett a térkő burkolatok számos más, kreatív formában is alkalmazhatók. A kert stílusához igazodva különböző támfalak, magasított virág- és fűszerágyások egyaránt kialakíthatók belőlük.

Bármikor szétbonthatóak, alakíthatók, és egyszerűen javíthatók. Ráadásul ez semmilyen környezetszennyezéssel nem jár, költségtakarékos és igen kedvelt burkolási forma.

INFORMÁCIÓ

Leier és Semmelrock termék forgalmazó:

LAMBDA SYSTEME

További cikkek a forgalmazótól:

ITT TALÁLHATÓK